Esiintyjät 

Markus Rantanen – Maestro Markus
Markus Rantanen (s.1981) on valmistunut Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolta musiikin maisteriksi vuonna 2012. Hän soittaa Puukenkki, Raudantakoja sekä Rokkikukko -kokoonpanoissa, ja on säveltänyt musiikkia televisioon ja teattereille. Rantanen opettaa ja työskentelee Helsingissä ja Laitilassa, jossa myös asuu. Viime vuosina hän on työskennellyt ja esiintynyt erityisesti lasten musiikkikulttuurin parissa.


Marko Laihinen - tohtori Fiktio Fakta
(s. 1970) on Turussa asuva kirjailija, käsikirjoittaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Hän tekee myös video- ja performanssitaidetta sekä toimittajan töitä.
Tänä vuonna Laihinen toimii myös Suomen aforismiyhdistyksen puheenjohtajana. 

Taiteilijoiden muu yhteistyö 2016
Kesällä Kaivolan kesäteatterissa saa kantaesityksensä Laihisen kirjoittama musiikkinäytelmä Rusetteja vanhasta muistista, jonka musiikin ohjauksesta, sovittamisesta ja osin säveltämisestä vastaa Markus Rantanen. 
Taiteilijoiden kolmas tämän vuoden yhteistyö on Louhen neito -näytelmä, jota esitetään syksyllä 2016 Laitilan Louhenlinnassa - Laihinen käsikirjoittaa ja Rantanen säveltää sekä soittaa yhtyeensä kanssa monitaideteokseen musiikin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti