Palautteita


Esiintymisten jälkeen olemme saaneet runsaasti palautetta, että on ollut kiinnostava ja "sillä lailla ihan oikeasti hauska" esitys. :-)
Ensisijaisesti Maestro ja Fiktio Kansanmusiikin matkassa! on lapsille suunnattua, mutta tieten tahtoen on siellä täällä mukana pikku juttuja, jotka avautuvat aikusille vähän eri tavalla.

Sitä on hieman joskus ihmeteltykin, että miten lasten mielenkiinto on pysynyt niin tiiviisti esityksen kyydissä - tässä on taustalla tieto eri ikävaiheista, kokemus vastaavankaltaisista töistä lasten ja nuorten parissa ja alun perin tarkasta käsikirjoittamisesta, jota keikat ovat hionneet paremmaksi.
Jokainen esiintyminen on ollut omalla tavalla ainutlaatuinen - kahta samanlaista keikkaa ei ole koska
vuorovaikutukselle on jätetty tilaa.

Soitinten suuri määrä ja erikoiset soittimet ovat kiinnostaneet niin lapsia kuin aikuisia. Useammankin keikan jälkeen on näistä juteltu pitempiäkin toveja.
Esityksen myötä saatu tosiasiatieto soittimista ja historiasta onkin tarjonnut monelle aikuisellekin uutta tietoa suomalaisen kansanmusiikin vaiheista ja soittimista.


Erityisesti lasten ja mutta myös aikuisten palautteita esityksistämme ja työpajoista vastaanotamme mieluusti. Myös piirrokset esityksestä mieleenjääneistä jutuista ovat tervetulleita!

Näitä voi lähettää osoitteeseen:
maestrojafiktio (a) gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti